[recaptcha size:compact]


  Kapcsolattartó: Bihari Orsolya
  Cím: 1047 Bp. Türr István u. 17. (ÁTVÉTELI PONT!!!)
  Telefon: +3620 3789787
  Email: cukrozottmandula@gmail.com

  Ugrás a lap tetejére

  Cég adatok
  Név: Varga Ödön e.v.
  Cím: 1047 Bp. Langlet Waldemár u. 14. 1. ajtó (NEM ÁTVÉTELI PONT!!!)
  Adószám: 56818862-1-41
  Nyilvántartási szám:55510808
  KISADÓZÓ
  Számla szám: K&H Bank 10400023-86675150-52551006
  IBAN: HU47 1040 0023 8667 5150 5255 1006

  Ugrás a lap tetejére

  Fizetés
  Utánvéttel

  Ha ezt a fizetési módot választja, megrendelés után nincs más dolga, mint várni a csomag érkezését. A rendelt termékek átvételének feltétele az előre egyeztetett ár és a szállítási költség kifizetése a futárszolgálatnak. A csomag árát a futárnak kell kifizetni kiszállításkor. Fizetéssel kapcsolatos kezelési költség 350 Ft amit a rendszer automatikusan felszámol.

  Átutalás
  Előrefizetés a K&H Banknál vezetett számlára. Kérjük, tüntessétek fel a rendelés számot!

  Varga Ödön e.v.
  10400023-86675150-52551006

  Amennyiben külföldi bankszámláról utalsz:
  BIC (SWIFT) kódja: OKHBHUHB
  Nemzetközi számlaszám (IBAN): HU47 1040 0023 8667 5150 5255 1006

  Bank neve és címe: K&H Bank Zrt., 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

  Ugrás a lap tetejére

  Szállítás
  FÁMA futárszolgálat
  A FÁMA magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.

  Termékek össztömegeSzállítási költség
  0 kg3 kg1 350 Ft
  3 kg10 kg1 590 Ft
  10 kg20 kg1 920 Ft
  20 kg30 kg2 750 Ft
  30 kg40 kg3 350 Ft
  40 kg50 kg4 950 Ft
  50 kg60 kg6 250 Ft
  60 kg7 500 Ft


  Ugrás a lap tetejére

  Adatvédelmi tájékoztató
  Általános információk

  Adatkezelő neve: Varga Ödön e.v.
  Adatkezelő címe: 1047 Bp. Langlet Waldemár u. 14. 1. ajtó (NEM ÁTVÉTELI PONT!!!)
  Adatkezelő elérhetősége: info(kukac)cukrozottmandula.hu
  Az Adatkezelés megnevezése: Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján, az internetes Honlapon regisztrált Igénybevevők esetében. Az Adatkezelés jogalapja: 2011 évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulásával.

  A kezelt adatok köre
  Az Igénybevevő által megadott Személyes Adatok, melyekhez kizárólag az Igénybevevő és az Adatkezelő rendelkezik hozzáféréssel. Az Igénybevevő megrendelései, melyekhez kizárólag az Igénybevevő, illetve az Adatkezelő rendelkezik hozzáféréssel. A Honlapra történő belépéstől számítva az Igénybevevő tevékenysége (különösképpen az általa megtekintett oldalak), valamint számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – az Igény-bevevő számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. A fenti adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A naplófájlok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, azokhoz kizárólag az Adatkezelő férhet hozzá. A Honlapon regisztrált Igénybevevők jelszavait az Adatkezelő kódolt formában tárolja; elfelejtett jelszó esetén a jelszó Igénybe vevő részére történő újbóli megküldésére nincs lehetőség, kizárólag annak módosítására. A jelszó módosítását az Igénybevevő kezdeményezheti a Honlapon található jelszó emlékeztető segítségével. Új jelszó létrehozására vagy módosításra kizárólag az Igénybevevő jogosult. A fentiekre tekintettel az Adatkezelő a jelszólétrehozásra és módosításra irányuló szóbeli, vagy írásbeli kéréseket megtagadja.

  Az adatkezelés célja
  Az Igénybevevő által megadott Adatok esetében az Adatok kezelésének célja az Igénybevevő jogosultságának ellenőrzése. Az Adatokat az Adatkezelő statisztikai célokra, továbbá email értesítések, hírlevelek küldésére felhasználhatja, melyhez az Igénybevevő hozzájárul. Az Adatok ilyen célú felhasználását az Igénybevevő – a hírlevélről történő leiratkozással – megtilthatja. A Honlap használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő Adatok esetében az Adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a Személyes Adatokat nem használja, az Igénybevevő Személyes Adatait Harmadik Személynek kizárólag az Igénybevevő előzetes és tájékozott Hozzájárulása esetén adhatja át. A jelen pontban szabályozottak nem vonatkoznak az esetleges, törvény alapján kötelező Adattovábbításokra.

  Az adatkezelés időtartama
  Az Adatkezelő jogosult az Igénybevevő Adatait kezelni, amíg az Igénybevevő regisztrációja törlését nem kezdeményezi a Szolgáltatónál, mint Adatkezelőnél. A törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül az Adatkezelő a Személyes Adatok törlését megkezdi. Az Adatkezelő az adatbázisból kizárólag az Igénybevevő Személyes Adatait törli, az Igénybevevő, mint felhasználó tevékenysége nem tartozik a törlés hatálya alá. Az Igénybevevő által a Honlapon folytatott tevékenység naplófájljai a Személyes Adatok törlését követően névtelenül és azonosíthatatlanul az adatbázisban maradnak, amely kizárólag statisztikai célokat szolgál. A Személyes Adatok törlése után a törlés visszavonására, korábbi adatok helyreállítására az Adatkezelő lehetőséget nem biztosít. Amennyiben az Igénybevevő jogellenesen, megtévesztően használ Személyes Adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a Honlap Felhasználási Feltételekben biztosított módon az Adatkezelő – a regisztráció törlésével egyidejűleg – Igénybevevő valamennyi Személyes Adatát a tudomásszerzést követően haladéktalanul, az Igénybevevő előzetes értesítése nélkül, azonnal törölheti. Az Adatkezelő a jelen ÁSZF 7. fejezetében meghatározottak szerint átmenetileg korlátozhatja az Igénybevevő működését a Honlapon. Ez esetben Személyes Adat törlésére nem kerül sor.

  A személyes adatok törlése
  Az Igénybevevő Személyes Adatainak törlésére irányuló igényét elektronikus levélben az „info(kukac)cukrozottmandula.hu” címre köteles eljuttatni. Az Adatkezelő a törlési igény beérkezésétől számított 5 (öt) munkanapon belül törli a Személyes Adatokat. Törlés esetén a törölt Személyes Adatok nem állíthatóak helyre. Személyre szabott reklámok/tartalmak A Szolgáltató – az Igénybevevő hozzájárulásával – napi rendszerességgel küldhet ki olyan ajánlatokat, hírleveleket, értesítéseket, amelyek a regisztrált Igénybevevők tájékoztatását szolgálják. A kimenő, értesítő levelek, ajánlatok személyre szabott ajánlatnak minősülnek, amelyek érvényességüket vesztik a megadott határidőn túl, továbbá ha a meghirdetett Termék készlete kimerül. A hírlevél küldő rendszerről az Igénybevevő előzetes értesítés nélkül – a hírlevélről történő leiratkozással – leiratkozhat, amellyel a Honlapról küldött tájékoztatók, hírlevelek küldését megtilthatja. A Szolgáltató kizárólag regisztrált email címekre küld hírlevelet, megvásárolt vagy egyéb forrásból megszerzett vagy összegyűjtött email címeket hírlevél küldésre nem használ fel. A Szolgáltató – figyelemmel a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. 6. § (1) bekezdésének rendelkezésére – hírlevelet kizárólag abban az esetben küld természetes személy által létrehozott email címre, amennyiben a hírlevél címzettje ahhoz előzetesen egyértelműen és kifejezetten hozzájárult.

  Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége
  Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy jelen Adatkezelési Szabályzatot az Igénybevevő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az Igénybevevő a Szolgáltatás Adatkezelési Szabályzat módosításának hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Szabályzatot. Az igénybevevő jogai személyes adatai kezelésével kapcsolatban Személyes Adatai kezeléséről az Igénybevevő tájékoztatást kérhet. Az Adatkezelő tájékoztatást nyújt az Igénybevevőnek az általa kezelt Személyes Adatairól, az Adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az Adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az Adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az Igénybevevő Adatait. A tájékoztatás iránti kérelmet írásban levélben az itt található címre kell eljuttatni, amelyre az Adatkezelő 8 (nyolc) munkanapon belül választ ad. Az Igénybevevő kérheti Személyes Adatai törlését, a jelen Adatkezelési Szabályzatban meghatározottak szerint. Jogérvényesítési lehetőségek Az Igénybevevő jogérvényesítési lehetőségeit a 2011. évi CXII. törvény (Adatvédelmi törvény), valamint a Ptk. rendelkezései alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az alapvető jogok biztosának segítségét is (Alapvető Jogok Biztosának Hivatala)

  Név: Varga Ödön e.v..
  Telefon: +3620 378 9787
  E-mail: info [kukac] cukrozottmandula.hu
  Weboldal: http://cukrozottmandula.hu/
  Áruház neve: Cukrozott Mandula
  Adószám: 56818862-1-41
  Nyilvántartási szám: 55510808
  KISADÓZÓ
  Bankszámlaszám: 10400023-86675150-52551006
  IBAN: HU47 1040 0023 8667 5150 5255 1006
  Kapcsolattartó neve: Bihari Orsolya
  Kapcsolattartó telefonszáma: +3620 378 9787
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] cukrozottmandula.hu

  Ha kérdése van, írjon bátran! Adja meg adatait és üzenetére válaszolunk, amilyen gyorsan csak lehet.

  Ugrás a lap tetejére